Onnistunut LV-sarjan valmennusleiri Orimattilassa
25.5.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Orimattila on siitä jännä paikka, että OSU:n radalle tullessa tuntee saapuvansa aina kuin kotiin. Aina on tervetullut olo! Lajin ilmapiiri ei ole rahalla ostettavissa.

Näin luonnehti Juha Myllymäki LV-sarjan avointa valmennusleiriä, joka pidettiin Orimattilassa 20.-24. toukokuuta. Kaustisilta kotoisin olevan Myllymäen lisäksi leirillä oli mukana neljä ampujaa. He olivat Kai Hyvärinen Raisiosta, Pentti Kumpulainen Kiuruvedeltä, Vesa Järvinen Tampereelta ja Ilkka Eskola Eurasta.

Leirin tarkoitus oli saada kauteen hyvä alku, ja siinä onnistuttiin hyvin. Ampujat saivat pieniä vinkkejä kiekon ampumiseen ja Satu Pusila kertoi leiriläisille kilpailuun valmistautumisesta.

Jokaisesta ampujasta otettiin videokuvaa. Videot analysoitiin yhdessä, jotta korjattavat seikat havaittaisiin. Näin kaikki saivat hyvän käsityksen omasta suorituksestaan.

– Ampujat olivat tyytyväisiä leirin tulokseen. Heidän toiveensa on, että vastaavanlaisia tapahtumia järjestettäisiin lisää. Heidän mielestään on erittäin tärkeää saada myös valmennusta omaan suoritukseensa. Leirin aikana ammuttiin noin 1900 kiekkoa, kertoi leiriläisten kanssa uurastanut Heikki Romppanen.