Ari Meinander isopistoolilla kakkoseksi Århusin Eurooppa-cupissa
17.6.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ari Meinander sijoittui toiseksi isopistoolilla Tanskassa Århusissa viikonvaihteessa käydyssä iso- ja vakiopistoolin Eurooppa-cupissa. Meinander ampui 580 pistettä, ja jäi voiton vieneestä Puolan Pjotr Danilukista kaksi pistettä.

Suomen toinen edustaja Teemu Lahti sijoittui 16:nneksi tuloksella 569.
Vakiopistoolilla Lahti oli suomalaiskaksikosta parempi ja sijoittui yhdeksänneksi tuloksella 559. Isopistoolilla hienosti onnistuneella Meinander oli ongelmia aseensa kanssa, ja hän oli 14:s tuloksella 554.
”Hampaankoloon meille jäi sen verran, että kolmen viikon päästä Haminassa katsotaan, miten sitten käy”, suomalaiskaksikko viittasi jo seuraavana ohjelmassa olevaan kotimaan Eurooppa-cupiin.

Oheisessa liitteessä kilpailun tulokset.