Heinoselle ja Veromaalle odotetusti Sako-Berettan voitot
30.6.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Haulikkoammunnan kansallinen suurtapahtuma Sako-Beretta -kilpailu alkoi lauantaina Lempäälän Kokkovuoressa. Naisten trapin voitti yksi suosikeista, Sibbo Skyttegillen Mopsi Veromaa, kokonaistuloksella 80 osumaa. Takavuosien maailmanmestari Satu Pusila jäähdytteli toiseksi tuloksella 77. Nastolalainen on toiminut valmennuspuolella jo monen vuoden ajan.

Naisten trapista puuttuivat kotimaisista tähdistä Satu Mäkelä-Nummela ja Noora Antikainen. Pekingin olympiavoittaja Mäkelä-Nummela hakee huippuvirettä Lontooseen kovasta kilpailusta Tshekissä.

 

Miesten sarjassa maajoukkueampuja Janne Kirvesmäki on kahden kiekon verran Antti Virolaista edellä. Sekä trapissa että skeetissä miesten pääsarjoissa ammuttiin lauantaina 75 kiekkoa ja sunnuntaina 50 sekä kuusi parasta vielä 25 kiekon finaalin.

 

Pohjois-Hämeen Ampujien tämänkin kertainen kilpailu on kansainvälinen.

 

Skeetissä on ennätysmäinen osanotto ja kilpailu jatkui iltaan saakka. OSH:n Marjut Heinonen otti naisten sarjassa odotetun voiton. Osumia kertyi 87. Yleisessä sarjassa maajoukkueampujat SSG:n Lauri Leskinen ja OSH:n Heikki Meriluoto ovat kolmen sarjan jälkeen tasapisteissä 72 osumallaan.

 

Tulokset löytyvät osoitteesta www.pha.sporttisaitti.com

 

SAL viestintä