Juho Kurki Säkylä-GB:n voittoon
15.7.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Juho Kurki hallitsi lauantaina 14.7 Säkylän Seudun Ampujien järjestämiä Säkylä GB-kisoja. Kurki otti voitot sekä yleisen sarjan makuu- ja asentokilpailussa huippupistein.

Varusmiespalvelusta Lahden Urheilukoulussa suorittava Juho Kurki hallitsi Säkylä GP:n ensimmäisen kilpailupäivän olosuhteet parhaiten. Puuskittainen sivutuuli haittasi kilpailijoita, mutta Juho Kurjen rautaisella ampumataidolla haasteellisempikin ampumakeli oli hallittavissa. Henkistä taustatukea antoi valmentaja Mauri Röppänen, joka seurasi Juhon ammuntaa taustalta. Juho ampui 50 metrin kiväärin makuukilpailussa huippupisteet 597. Juho totesi kilpailun jälkeen, että ainakin yksi ysi tuli ammuttua, joten kaksi muuta ysiä olivat ns rajoja.

Asentokilpailussa Juho naputti tauluun myös huippupisteet 1164.

Tarkemmat tulokset liitteenä.

Sunnuntaina kilpailut jatkuvat 300 kiväärin lajeissa.