Suomen olympiajoukkueen ennakkoinfot suorana YLE:n Areenalla
19.7.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomen olympiajoukkueen ennakkoinfoja voi seurata suorana Areenasta, kertovat YLE Urheilun nettisivut. Ensimmäinen tiedotustilaisuus on vuorossa perjantaina 20. heinäkuuta, kun suomalaispurjehtijoita matkustaa Lontoon olympialaisiin.

Tiedotustilaisuudet järjestetään hotelli Hilton Airportissa juuri ennen kuin urheilijat lentävät kisapaikalle Lontooseen.

Lauantaina 21. heinäkuuta järjestettävässä tiedotustilaisuudessa ovat mukana pistooliampujat Kai Jahnsson ja Mira Suhonen. Maanantaina 23. heinäkuuta lähtötunnelmistaan kertoo muun muassa kivääriampuja Marjo Yli-Kiikka.

Suomen olympiajoukkueen neljäs ampumaurheilija on hallitseva trapin olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela, jonka kisatunnelmista voi kuulla maanantaina heinäkuun 30. päivänä.

Suomen joukkue pitää kaikkiaan yksitoista infoa. Viimeinen on tiistaina 7. elokuuta.

Lontoon olympialaisten avajaiset järjestetään perjantaina 27. heinäkuuta. Kisojen ensimmäinen kultamitali jaetaan seuraavana päivänä (la 28.7.) naisten ilmakiväärissä, jossa on mukana Marjo Yli-Kiikka.

Kaikkien ennakkoinfojen ajankohdat ja urheilijat löytyvät YLE:n nettisivuilta.