Mira Suhonen ”lähtöitkua vaille valamis”
20.7.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

”Tämän viikon tiistaina käytihin siskon perheen kans valamistautumas media hässäkkää varten. Pyöritettihi ja vispattihin päätä Särkänniemes kaikis maharollisis laitteis. Ny ei sitte pitääsi mennä sekaasi isostakaa höykytyksestä.”

Näin kertoo pistooliampuja Mira Suhonen Yle Urheilun blogissaan tuoreista kuulumisistaan. Mediahässäkkä alkaakin lauantaina 21. heinäkuuta, jolloin Suhonen ja Kai Jahnsson ovat Suomen Olympiakomitean järjestämässä ennakkoinfossa hotelli Hilton Airportissa.

Suhosen ja kivääriampuja Marjo Yli-Kiikan blogit löydät Yle Urheilun sivuilta (sivun alaosassa) ja lisää tietoa ennakkoinfoista täältä.

Lontoon olympialaisten avajaiset järjestetään perjantaina 27. heinäkuuta. Kisojen ensimmäinen kultamitali jaetaan seuraavana päivänä (la 28.7.) naisten ilmakiväärissä, jossa on mukana Suomen Marjo Yli-Kiikka. Jahnsson aloittaa kisaurakkansa samana päivänä 10m ilmapistoolissa. Suhonen kilpailee sunnuntaina 29. heinäkuuta ja hallitseva trapin olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela lauantaina 4. elokuuta.