Seuraa Lontoon olympialaisia suorana netistä
3.8.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Voit seurata suorana Lontoon olympialaisten kaikkia lajeja selostamattomana netistä. Sen mahdollistaa EBU:n yhtiöiden yhteistyö. Sivuille pääset seuraavasta linkistä http://www.eurovisionsports.tv/london2012/ 

Lajikohtaisesti oman lajisi löydät, kun skrollaat videonäyttöruudun alapuolelle, niin sieltä löytyvät ns. päävalikosta selaamalla aakkosjärjestyksessä lajit. Shooting-sanaa klikkaamalla pääset seuraamaan ampumaurheilun tapahtumia.

Ko. rivistön alla ovat eri maiden tv-yhtiöiden omien lähestysten päiväkohtaiset suorat lähetykset, joten varmaan jokaiselle löytyy jotain.

Lisää tietoa kilpailuista löydät myös Kansainvälisen ampumaurheiluliiton sivuilta.

Jännittäviä hetkiä, peukut pystyyn urheilijoillemme!