Marko Räsänen voittoon Sveitsissä
10.8.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Marko Räsänen jatkoi hyvää ammuntaansa Sveitsin Thunissa järjestetyissä sotilaskilpailuissa. Räsänen ampui pika-ammunnassa huipputuloksen 588 ja otti tiukan voiton pisteellä ennen Tsekkien Thomas Tehania.

Henkilökohtaisen kilpailun karsinassa, joka oli samalla joukkuekilpailu, Räsänen ampui torstain aamupäivällä jo hyvän tuloksen 587. Vauhti sen kuin kiihtyi iltapäivällä ammutussa henkilökohtaisessa kilpailussa. Räsäsen 20 laukauksen vaihetulokset olivat 193, 197 ja 198. Kyseisissä vaiheissa ammutaan viiden laukauksen sarjoja siten, että aikaa on ensin 10 sekuntia, sitten 8 sekuntia ja kiivaimmassa vaiheessa 6 sekuntia. Aseena on isopistooli ja tauluna 25 metrin pistoolin pikaosion taulu.

Kolmanneksi ylsi Itävallan Karl Pavlis 585.

Toinen henkilökohtaiseen kilpailuun selvinnyt suomalainen oli Petri Ylinen, joka ampui tuloksen 566 (194-183-189). Jorma Jäntti oli karsiutunut aiemmin ammuttuaan joukkuekilpailussa 553.

Suomi otti pistoolin pika-ammunnassa pronssia Puolan ja Itävallan jälkeen.