Teemu Lahdelle mollivoittoinen kauden päätös Uppsalassa
16.9.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Teemu Lahti ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla vakiopistoolin Eurooppa-cupin finaalissa Uppsalassa. Lahti ampui tuloksen 553, jolla sijoitus oli 15:s. Lahti totesi viikonloppunsa sujuneen lauantaina ammutun isopistoolikilpailun puoleen väliin hyvin, sen jälkeen ammunta alkoi takkuilla.

”Vakiopistoolissa olosuhteet olivat hyvät, mutta en päässyt kilpailussa jyvälle. Koelaukauksissa ja ensimmäisissä kilpailusarjoissa osumat eivät olleet kymppejä, mutta en nähnyt virhettä enkä osannut sanoa, miksi ei. Sitten tuli vähän paniikinomaista. Siinä oli päivän kunto, jäi kyllä kaivelemaan”, Lahti summasi.

Lahti sairastui ennen Ruotsin-reissuaan flunssaan, mutta ei uskonut sen vaikuttaneen suoritukseen. Nopeasti hän suuntasi kuitenkin jo katseet eteenpäin, vaikka ennen uutta harjoituskautta hän aikoo viettää 1-1,5 kuukautta ampumatta.

”Periksi ei anneta. Ensi kaudella osallistun ainakin kolmeen Eurooppa-cupin kilpailuun. Ei muuta kuin kohti uusia haasteita. Tavoitteena on EM-kisoihin saada edustuspaikka ja päästä myös ensi kaudella näihin Eurooppa-cupin finaaleihin. Myös ilmapistoolin SM-kisoissa on tavoitteena finaalipaikka”, sanoi Lahti tulevista haasteistaan.

Tulokset:
Uppsala, Ruotsi:
Pistoolin Eurooppa-cupin finaalit:

Vakiopistooli: 1) Joao Costa Portugali 576, 2) Pål Hembre Norja 570,  3) Pierre Michel Saksa 570, 4) Jens Rasmussen Tanska 568, 5) Boris Artaud Ranska 566, 6) Paddy Gloor Sveitsi 565, …15) Teemu Lahti Suomi 553.

Täydelliset tulokset