ESS: ”Urheilukoulun johtaja tyrmää käsityksen erioikeuksista”
12.10.2012 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Hämeen rykmentin Urheilukoulun johtaja Marko Korpela tyrmää käsityksen, jonka mukaan huippu-urheilijoiden palvelusaikojen pituus poikkeaa yleisestä varusmiespalveluksesta. Everstiluutnantti Korpela kommentoi asiaa Etelä-Suomen Sanomille Urheilukoulun osalta.

Torstaina uutisoitiin, että apulaisoikeusasiamies Jussi Pajuoja on pyytänyt Pääesikuntaa selvittämään, mikä on ammattiurheilijoiden erityiskohtelun lainsäädännöllinen perusta. Lisäksi hän pyytää viime vuodelta selvitystä ammattiurheilijoiden koulutuspäivien määrästä ja poikkeuksellisista palvelusajankohdista.

ESS:n mukaan Korpela ”irtisanoutuu ykskantaan” käsityksestä, jonka mukaan Urheilukoulun palvelusajat olisivat urheilijoille räätälöityjä.

Lue ESS:n uutinen täältä.