Suvisarjakilpailu alkaa
18.5.2013 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suvisarjakilpailu pyörähtää jälleen käyntiin. Tällä kertaa sarjakilpailu kattaa sekä Lounais-Suomen että Hämeen nuoret. Katso kilpailuohjelma ja tule mukaan!

Nuorten Suvisarjakilpailu alkaa! Tänä vuonna toivotamme tervetulleeksi myös Hämeen alueen nuoret! Eli sekä Lounais-Suomen- että Hämeen alueen nuoret sankoin joukoin mukaan!

 

Tänä vuonna osakilpailuja on viisi:
26.5. Kankaanpää (KaA)
15.6. Toijala (TUA)
8.-21.7 ammuttava kierros kotiradoilla
17.8. Nokia (NoSA)
ja 7.9. Turku (TSA)
 
Mukana olevat sarjat ovat 8IT,10IT,12VT,14VT,N16,Y16,N18,Y18,N20,Y20 sekä ilmapistoolissa että ilmakiväärissä, ja 12HT ja 14HT sarjat ilmakiväärissä. Myös vammaisampumaurheilun Y16,N16,Y20 ja N20 sarjat ovat mukana. Osanottomaksu on 10€/suoritus. 
 
Yksittäisissä osakilpailuissa ei jaeta palkintoja, vaan palkinnot jaetaan vasta viimeisen osakilpailun yhteydessä. Osakilpailuissa jaetaan sijoituspisteitä seuraavasti: I-sija 10p, II-sija 7p, III-sija 5p,       IV-sija 3p, V-sija 2p ja VI:sta sijasta eteenpäin kaikille 1p. Kolmen parhaan osakilpailun sijoituspisteet otetaan huomioon lopputuloksissa. Mikäli ampujia päätyy tasapisteisiin, ratkaisee kaikkien osakilpailuissa ammuttujen tulosten keskiarvo järjestyksen.
 
Tänäkin vuonna tulee olemaan yksi arvottava palkinto. Arvontaan osallistuu kaikki vähintään kahteen osakilpailuun osallistuneet ampujat. Arpoja saa arvontaan 2-5 riippuen siitä, monessako osakilpailussa on ollut mukana. Palkinto tulee tänäkin vuonna olemaan jokin arvokas tavarapalkinto, joka selviää kahden ensimmäisen osakilpailun jälkeen. Palkintona on ollut kahtena vuotena miniläppäri ja viime vuonna Ipad. Kunhan palkinto on päätetty, niin siitä ilmoitetaan alueiden sivuilla ja myös seuroihin, joista on siihen mennessä ollut osanottajia.
 
Nuo kotiratakierroksen tulokset tulee lähettää minulle sähköpostitse viimeistään 22.7.! Tuloksista tulee ilmetä lopputuloksen lisäksi sarjojen tulokset ja sisäkympit. Pistetilanteen pyrin saamaan molempien alueiden sivuille mahdollisimman pian joka osakilpailun jälkeen.
 
Mikäli on suvisarjakilpailuun liittyviä kysymyksiä, niin lähettäkää minulle sähköpostia tai soittakaa!
 
Kilpailukutsut löytyvät järjestävän seuran sivuilta! 
Antoisaa suvisarjakilpailua kesäkaudelle 2013. 
Juhani Forsman
Lounais-Suomen alueen nuorisopäällikkö
juhani.f@gmail.com         puh.0505692524