Heinonen 9:s skeetissä
10.7.2013 klo 12:00

Marjut Heinonen rikkoi 69 (23+24+22) kiekkoa ja sijoittui 9:nneksi naisten skeetissä Espanjan Granadassa ammuttavassa maailmancupissa keskiviikkona.

Finaaliraja oli 70 kiekkoa, joten Oulun Seudun Haulikkoampujien Heinonen jäi vain kiekon päähän finaalipaikasta.

Italialaiset olivat kilpailussa todella vahvasti esillä, sillä he ampuivat kolme peruskilpailun parasta tulosta. Heistä parhaana Simona Scocchetti ampui maailmanennätyksen 74 kiekkoa. Hän jäi kuitenkin pronssimitaliottelussa lopulta neljänneksi rikottuaan 11 kiekkoa. Kilpailun voitti kolmannelta sijalta finaaliin lähtenyt Chiara Cainero, kun hän rikkoi kultamitaliottelussa 14 kiekkoa. Katiuscia Spada piti peruskilpailun toisen sijansa myös finaalissa kultamitaliottelun tuloksella 13 kiekkoa. Peruskilpailun neljänneltä sijalta mitaliotteluihin päässyt Thaimaan Sutiya Jiwchaloemmit sijoittui lopulta kolmanneksi rikottuaan pronssimitaliottelussa 14 kiekkoa.

Meriluoto 10:ntenä miesten skeetissä

Miesten skeetissä ammuttiin keskiviikkona kaksi ensimmäistä sarjaa eli 50 kiekkoa. Kilpailu jatkuu torstaina kolmella viimeisellä sarjalla eli 75 kiekolla sekä finaalilla.

Pielaveden Ampuma- ja Metsästysseuraa edustava kuopiolainen Heikki Meriluoto on kilpailussa ensimmäisen päivän jälkeen jaetulla 10. sijalla rikottuaan 49 (25+24) kiekkoa. Suomussalmen Urheiluampujien Marko Kemppainen rikkoi 48 (24+24) kiekkoa ja on sijalla 23. Sibbo Skyttegillen Lauri Leskinen on sijalla 46 rikottuaan 47 (23+24) kiekkoa. Neljä ampujaa on rikkonut kilpailussa täydet 50 kiekkoa. Varsinaisen kilpailun ulkopuolella Tommi Takanen on rikkonut 49 (25+24) kiekkoa.

Lisää tietoa kilpailusta löydät täältä.

ISSF:n kivääri-, pistooli- ja haulikkolajien maailmancup
3.-12.7. Granada, Espanja

Keskiviikon 10.7. tuloksia:

Naisten skeet, 75 kiekkoa + finaali:

1) Chiara Cainero ITA mitaliottelu 14 (semifinaali 15 + peruskilpailu 73), 2) Katiuscia Spada ITA 13 (15 + 73), 3) Sutiya Jiewchaloemmit THA 14 (13 + 71), 4) Simona Scocchetti ITA 11 (12 + 74 ME), 5) Xiaoyao Chen CHN semifinaali 11 (70), 6) Elena Allen GBR 10 (70), … 9) Marjut Heinonen FIN 69.