22 Suomen ennätystä Laukaalla viikonloppuna
22.7.2013 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kiväärin nuorten ja pistoolin ikäkausisarjojen SM-kilpailut Laukaalla keräsivät viikonloppuna 299 ampujaa 73 seurasta. Viikonvaihteen aikana nähtiin 692 kilpailusuoritusta ja 93 joukkuesuoritusta, sekä 22 Suomen ennätystä.

Kiväärin nuorten ja pistoolin ikäkausisarjojen SM-kilpailut Laukaalla keräsivät viikonloppuna 299 ampujaa 73 seurasta. Viikonvaihteen aikana nähtiin 692 kilpailusuoritusta ja 93 joukkuesuoritusta, sekä 22 Suomen ennätystä.

Mitalitilaston ykköspaikan vei Sodankylän Ampujat, jonka urheilijat kahmivat kahdeksan kultaa, neljä hopeaa ja kaksi pronssia. Määrällisesti enemmän mitaleita keräsi Mikkelin Ampujat, joiden saldo mitaleittain oli kaksi kultaa, viisi hopeaa ja kahdeksan pronssia.

Suomen ennätystuloksia olivat muun muassa olympiapistoolilla N20-sarjassa Noora Kivistön 520 ja 25 m pistoolilla N24-sarjan Anette Källin 559.
Keski-Suomen Ampujien ja Tikkakosken Ampujien järjestämän tapahtuman kilpailunjohtaja Jarmo Smura oli viikonvaihteeseen tyytyväinen.
”Kilpailujen tasossa ei ole valittamista. Seura pyrkii myös parantamaan olosuhteita koko ajan”, Smura kertoi panoksesta lajin kehittämisen eteen.
 

Liitteet

  • laukaakisat.pdf (180 kB)
    Virallinen tulosluettelo. Kaikki SE-tulokset sivulla 5.