EM-Suhl: Liikkuvassa maalissa Tomi-Pekka Heikkilä sijalla 12. ensimmäisen päivän jälkeen
2.8.2013 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tomi-Pekka Heikkilä on 12:na ja pikkuveljensä Sami 13:na, kun miesten 50m liikkuvan maalin normaalijuoksujen hitaat juoksut ammuttiin perjantaina Saksan Suhlissa jatkuvissa EM-kilpailuissa. Poikien sarjassa Heikki Lähdekorpi ja Jani Suoranta lähtevät toiseen kilpailupäivään jaetulta viidenneltä sijalta.

Haulikkolajien ja liikkuvan maalin EM-kilpailut järjestetään Saksan Suhlissa 28.7.-8.8. Perjantaina ohjelmassa olivat miesten ja poikien 50m liikkuvan maalin normaalijuoksujen hitaat juoksut (30 ls). Nopeat juoksut eli toiset 30 laukausta ammutaan lauantaina, jolloin mitalistit ovat selvillä.

Miesten sarjassa Tomi-Pekka Heikkilän (Kymppi-64) ensimmäisen päivän tulos oli 292, jolla hän on sijalla 12. Samaa seuraa edustava Sami Heikkilä ampui saman tuloksen kuin isoveljensä ja jatkaa kilpailua 13. sijalta. Raseborgs Skyttar -seuraa edustavan Krister Holmbergin tulos 290 oikeuttaa 21. sijaan.

Poikien sarjassa Heikki Lähdekorpi (Satakunnan Ampujat) ja Jani Suoranta (Kymppi-64) jatkavat toiseen kilpailupäivään jaetulta viidenneltä sijalta. Heidän tuloksensa oli 289. Mika Kinisjärvi (Kuopion Ampuma- ja Metsästysseura) on kahdeksantena pisteen huonommalla tuloksella.

Lauantain suomalaiset

EM-Suhlin lauantain ohjelmassa on kaksi lajia: miesten ja poikien kaksoistrap sekä miesten ja poikien 50m liikkuvan maalin normaalijuoksujen 30 ls:n nopeat juoksut. Huomenna on siis jaossa neljä henkilökohtaista ja neljä joukkuemestaruutta.

Miesten kaksoistrapissa ovat mukana Orimattilan Seudun Urheiluampujia edustavat Simo Köylinen ja Sami Ritsilä. Poikien sarjassa kilpailee Juuso Ikävalko (Pieksämäen Seudun Ampujat).

Liikkuvan maalin miesten sarjassa ovat Krister Holmberg (Raseborgs Skyttar), Sami Heikkilä (Kymppi-64) ja Tomi-Pekka Heikkilä (Kymppi-64). Poikien sarjassa ampuvat Mika Kinisjärvi (Kuopion Ampuma- ja Metsästysseura), Heikki Lähdekorpi (Satakunnan Ampujat) ja Jani Suoranta (Kymppi-64).

Suhlissa ei ole kilpailuja sunnuntaina. Skeetin kilpailut alkavat maanantaina.

EM-kilpailujen viimeinen kilpailupäivä on keskiviikko 7. elokuuta.

Haulikon ja liikkuvan maalin EM-kilpailut
Suhl, Saksa 28.7.-8.8.

Tilanteita pe 2.8.

Miesten 50m liikkuvan maalin normaalijuoksut 30 ls, hitaat juoksut: 1) Mihail Azarenko Venäjä 298, 2) Yehor Chyrva Ukraina 298, 3) Emil Martinsson Ruotsi 298, … 12) Tomi-Pekka Heikkilä Suomi 292, 13) Sami Heikkilä Suomi 292, … 21) Krister Holmberg Suomi 290.

Poikien 50m liikkuvan maalin normaalijuoksut 30 ls, hitaat juoksut: 1) Ihor Kizyma Ukraina 298, 2) Benoit Germain Ranska 294, 3) Stanislav Los Ukraina 292, 4) Bence Borsos Unkari 291, 5) Heikki Lähdekorpi Suomi, Vladislav Shchepotkin Ukraina, Jani Suoranta Suomi 289, 8) Mika Kinisjärvi Suomi 288.

EM-kilpailujen ohjelmaa (ajat Suomen aikaa)

La 3.8.
10.00 Kaksoistrap/miehet, pojat; 50m liikkuva maali/miehet ja pojat, normaalijuoksujen 30 ls:n nopeat juoksut
17.45 Finaali: kaksoistrap/pojat
19.00 Finaali: kaksoistrap/miehet

Su 4.8.
Ei kilpailuja.

Ma 5.8.
10.00 Skeet 1/3 kilpailupäivä/miehet, pojat; Skeet ½ kilpailupäivä/naiset, tytöt