Kai Jahnsson isopistoolilla 580
8.8.2013 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Sotilaiden ampumajoukkueeseen kuuluva Kai Jahnsson ampui isopistoolilla hienon tuloksen 580 pistettä Sveitsin Thunissa käydyssä kansainvälisessä sotilaskilpailuissa keskiviikkona. Jahnsson oli ainoa henkilökohtaiseen kilpailuun päässyt suomalainen. Alavireinen joukkuekilpailusuoritus parantui jopa 15 pistettä. Jahnsson oli selvästi tyytyväisen oloinen suoritukseensa. Ammunta sujuu hyvin isopistoolillakin olympialajien rinnalla, mutta tulokset ovat usein ailahtelevampia, tuumi Lontoon olympiakisojen ilmapistoolin 8 sijalla ollut konkari. Keskiviikon hienolla tuloksella Jahnsson sijoittui vasta 12. kärjen ammuttua 587 pistettä. Brasilialaiset Emerson Duarte ja Julio Almeida ampuivat saman tuloksen, mutta Duarte voitti keskinäisen uusinnan. Kolmas oli Norjan Pål Hempbre tuloksella 585. Joukkuekilpailussa Suomi sijoittui tiistaina 12. Joukkueessa ampuivat Jahnssonin lisäksi Antti Jokinen ja Ville Nousiainen. Thunissa järjestettäviin sotilaskilpailuiin osallistuu 17 maata ja 150 urheilijaa tai joukkuetoimitsijaa.