Oskari Kössi voitti skeetin Belgradin GP:ssä
30.9.2013 klo 12:00

Oskari Kössi on voittanut viikonvaihteessa Belgradissa järjestetyn kansainvälisen skeet-kilpailun. Kössi voitti Belgrad GP:n kultamitaliottelussa Bulgarian Ilja Kirilovin 14-11.

Sibbo Skyttegilleä edustava Oskari Kössi oli myös peruskilpailun ykkönen, kun hän ampui tuloksen 122 (25+24+25+23+25). Kotkan Ampumaseuraa edustava Miikka Peltonen rikkoi peruskilpailussa 119 (24+23+23+25+24) kiekkoa ja lähti finaaliin kolmannelta sijalta. Semifinaalissa hän ampui tuloksen 8 ja sijoittui lopulta kuudenneksi.

Pohjois-Hämeen Ampujia edustava Jukka Salmela oli trapin paras suomalainen. Hän sijoittui kymmenenneksi tuloksellaan 110 (22+21+22+24+21). Lahden Ampumaseuran Vesa Törnroos ampui saman tuloksen ja oli 11:s. Hänen sarjansa olivat 22+22+24+24+18.

Oheisessa liitteessä kilpailun kaikki tulokset.