SEUROILLA MAHDOLLISUUS YLLÄPITÄÄ JÄSENREKISTERIÄNSÄ SPORTTIREKISTERISSÄ ITSE
11.11.2013 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

SAL:lla on nyt 30 jäsenseuraa, joiden, seurojen itse valitsemille, jäsenasioiden hoitajille on annettu käyttöoikeudet Sporttirekisteriin. Jäsenrekisterien hoitajat ovat olleet tyytyväisiä.

Seurat pystyvät tekemään itse omien jäsentietojensa päivitykset ja jäsenlisäykset suoraan Sporttirekisteriin. Rekisterissä on mahdollisuus kerätä erilaisia raportteja jne,  vain jäsenien poistamiset tehdään edelleen SAL:ssa.
Ylläpitäminen on helppoa ja sitä helpottaa vielä 2 kertaa kuussa tapahtuvat Itellan päivitykset suoraan rekisterin osoitetietoihin. Ohjeet lähetetään käyttäjille.

Toimenpiteet
Mikäli seuroissa ollaan kiinnostuneita tällaisesta ilmaisesta palvelusta, niin ottakaa asia esille  johtokuntienne kokouksissa.

Seuran johtokunta valitsee yhden henkilön jolle antaa seurakäyttäjän oikeudet. Oikeudet ovat kerrallaan vain yhdellä henkilöllä seurassa.
Pyydämme seuroja ilmoittamaan päätöksestään, valitun henkilön nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen Maila Pynnöselle os. maila.pynnonen@ampumaurheiluliitto.fi.

Muita uutuuksia
Sporttirekisteri mahdollistaa sen, että tulevaisuudessa seuroilla on mahdollisuus myös hoitaa omien jäsentensä jäsenmaksujen laskutukset suoraan sporttirekisterin kautta.  Tämä ei vielä tällä hetkellä ole mahdollista, mutta on asia VALO:ssa työn alla ja tiettävästi testivaiheessa.