Sorvon ja Takasen leiriterveiset Espanjasta: ”Hyvin menee!”
29.1.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Skeet-ampujat Henri Sorvo ja Tommi Takanen ovat harjoitusleirillä Espanjan Irunissa. Leiri on mennyt hyvin, olemme päässeet treenaamaan ja valmentajakin on ollut tyytyväinen toimintaamme, he kertovat.

Ranskan rajan tuntumassa leireilevä Lahden Ampumaseuran kaksikko on aloittanut harjoituspäivänsä aamuseitsemältä. Reippaan aamulenkin jälkeen he lähtevät skeetin päävalmentajan Peeter Päkkin kanssa radalle ja tulevat takaisin hotellille viiden aikaan iltapäivällä.

– Illalla leirisuunnitelmaan kuuluu palauttavaa fyysistä harjoittelua, esimerkiksi käynti kuntosalilla. Treeniolosuhteet ovat erittäin hyvät. Kaikki on lähellä, ihmiset ovat ystävällisiä ja palvelu pelaa.

Kaksikon seuraava leiri on Espanjan Granadassa helmikuun puolivälissä. Granadassa järjestetään ISSF:n kaikkien lajien MM-kilpailut syyskuussa.