Keski-Suomen alueen kevätkokous 26.3.14
5.3.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Aluejaosto kutsuu Keski-Suomen alueen ampumaseurojen viralliset edustajat ja kaikki ampumaseurojen jäsenet alueen sääntömääräiseen kevätkokoukseen, joka pidetään Tikkahallissa, Kirkkokatu 11 Tikkakoski (Teollisuustalo) ke 26.3.2014 klo 18.30 alkaen.

Aluekokoukseen on jokainen alueen ampumaseura oikeutettu lähettämään yhden (1) äänivaltaisen edustajan valtakirjalla sekä muita jäseniään joita toivotaan runsaasti mukaan keskustelemaan yhteisistä asioista.

Kukin edustaja saa edustaa vain yhtä seuraa ja kukin äänivaltainen edustaja äänestää yhdellä äänellä kutakin edustamansa jäsenyhdistyksen henkilöjäsenmäärän alkavaa 100 jäsentä kohti, kuitenkin enintään viidellä ( 5 ) äänellä.

 
Kahvitarjoilu!
 
Tervetuloa!
 
Antti Mustonen
puheenjohtaja