KuusA vuoden nuorisourheiluseura Kymenlaaksossa
10.3.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kuusankosken Ampujat on palkittu Kymenlaakson vuoden 2013 nuorisourheiluseurana.

KuusA sai palkinnon perjantaina, kun Kymenlaakson Liikunta ry järjesti yhteistyössä Kymenlaakson Liiton kanssa maakunnallisen liikunnan ja urheilun palkitsemistilaisuuden Kouvolassa. Juhla keräsi yhteen Kymenlaakson liikunta- ja urheiluväen sekä maakunnan keskeiset vaikuttajat.

Kymenlaakson Liikunta ry:n ja Kymenlaakson Urheilutoimittajat ry:n valintapäätöksessä todetaan, että KuusA elvytti junioritoiminnan vuonna 2005.

– Ampumakouluista harrastajia jää toimintaan hämmästyttävällä vauhdilla ja prosentilla. Nuoria harrastajia on jo toistasataa. Kilpailullista menestystä on tullut, muun muassa poikien SM-joukkuekultaa ja -hopeaa. Lajin keskittymistä korostava harjoittelu on parantanut myös nuorten menestystä koulussa, perusteluissa todetaan.

Lisää tietoa aiheesta täällä.