Simo Partanen ja Jorma Jäntti voittoihin Malagassa
15.4.2014 klo 12:00

Espanjassa Malagan radalla ammuttiin lauantaina pratical-kilpailu, johon osallistui kaksikymmentä ampujaa muun muass Suomesta, Espanjasta ja Iso-Britanniasta.

Avoimen luokan voitti Haminan Practical ampujia edustava Simo Partanen 100%. Hopeaa sai saman seuran Pekka Partanen 65,07% ja pronssille nousi Iso-Britannian Stephen Murphy 63,13.

Vakiopistoolikilpailut olivat kaikkien Malagan alueen seurojen tapahtuma, johon otti osaa 75 ampumaurheilijaa. Hyvässä säässä ammutun kilpailun kolmoisvoiton nappasivat SAL:n iso- ja vakiopistoolin maajoukkuemiehet. Kisan voitti ylivoimaisesti Suomussalmen Urheiluampujia edustava Jorma Jäntti (572). Toiseksi sijoittui  Lahden Ampumaseuran Ari Meinander (559) ja kolmanneksi samalla tuloksella Teemu Lahti.

Muut tulokset ja lisätietoa: www. leppa.fi