Petri Ylinen seitsemäs isopistoolin Eurooppa cupissa
3.5.2014 klo 12:00

Kauden ensimmäinen iso- ja vakiopistoolin Lapua Eurooppa Cupin osakilpailu alkoi lauantaina Saksan Hannoverissa. Petri Ylinen oli paras suomalainen, kun hän sijoittui isopistoolissa seitsemänneksi. Kauhavan Ampujia edustavan Ylisen tulos oli 571.

Kilpailuun osallistui 33 ampumaurheilijaa kahdeksasta maasta. Kilpailun voitti Ranskan Boris Artaid tuloksellaan 582. Ranskalaiset ottivat kaksoisvoiton, kun Fabrice Daumal sijoittui toiseksi.

Kilpailut jatkuvat sunnuntaina vakiopistoolilla.

Iso- ja vakiopistoolin Lapua Eurooppa cup
3.-4.5. Hannover, Saksa

Isopistooli: 1) Boris Artaud Ranska 582, 2) Fabrice Daumal Ranska 576, 3) Sandro Lötsher Sveitsi 575, … 7) Petri Ylinen Suomi 571, … 13) Ari Meinander Suomi 568, … 16) Jorma Jäntti Suomi 567, 17) Teemu Lahti Suomi 566, … 32) Otto Suuronen Suomi 531.

EC:n finaalipaikat saivat Daumal Fabrice (Ranska), Sandro Lötscher (Sveitsi), Håkan Landebring (Ruotsi) ja Jonas Fyrpihl (Ruotsi). Paikat finaaliin olivat jo edellisen vuoden finaalin mitalikolmikolla Joao Costa (Portugali), Michel Pierre (Saksa) ja Boris Artaud (Ranska).