Kim Leppäselle practicalin ykkössijoja
12.5.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kim Leppänen ampui Standard manual -luokan voittoon sunnuntaina Unkarissa päättyneessä Central European Shotgun Championship -kilpailussa (CESO). Ari Matero oli kolmas. Venäjän Juri Nikolajev sijoittui toiseksi ja Italian Luigin Silvestroni neljänneksi.

Suomalaiset voittivat myös joukkuekultaa muodostettuaan sekajoukkueen Tshekin kanssa.

Standard-luokassa Mika Riste oli viides, Teemu Rintala kahdeksas ja Timo Vehviläinen kymmenes. Suomalaiset voittivat myös joukkuepronssia.

Modified-luokan Mikael Kaislaranta sai hänkin joukkuekultaa oltuaan serbien kanssa sekajoukkueessa. Merja Kivimäki oli toinen Standard-luokassa.

Kaksi viikkoa sitten suomalaiset kilpailivat Bayern Cupissa (kansainvälinen level 3). Leppänen voitti sielläkin kultaa Standard manual -luokassa lähes 10 % erolla Italian Silvestroniin, joka on moninkertainen EM-ykkönen ja MM-kakkonen.

Standard-luokassa Rintala oli kolmas ja Riste neljäs. Luokan voitto meni hallitsevalle Modified-luokan maailmanmestarille Igor Jankovicille. Kakkosena täpärästi ennen Rintalaa oli Venäjän Sergei Konov, joka on MM-kolmonen.