Trap-ampujat kävivät korkealla
22.5.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kansainvälisen ampumaurheiluliiton (ISSF) kauden toinen haulikkolajien maailmancup on käynnissä Kazakstanin Almatyssa. Suomalaiset ”trapparit” kävivät aiemmin tällä viikolla tutustumassa sikäläisiin komeisiin maisemiin.

– Kävimme Shymbulak Ski Resortissa gondoliajelulla eli korkealla käytiin ja vähän luntakin nähtiin, he raportoivat.

– Ylemmäs emme päässeet, vaikka Matti (Nummela) yritti puhua meitä hiihtohissiin, kun ne laitettiin pyörimään huollon vuoksi.

Naisten trapissa on perjantaina mukana Orimattilan Seudun Urheiluampujien kolmikko Noora Antikainen, Satu Mäkelä-Nummela ja Marika Salmi sekä mqs-ampujana Mopsi Veromaa (Sibbo Skyttegille).

Jukka Laakso (Orimattilan Seudun Urheiluampujat), Veli-Matti Matikainen (Sibbo Skyttegille) ja Vesa Törnroos (Lahden Ampumaseura) osallistuvat miesten trapiin, jossa ammutaan perjantaina ensimmäinen kilpailupäivä. Mqs-ampujat ovat Mika Bister (Kymppi 64) ja Ari Simola (Kiikalan Metsästysyhdistys).