Sami Ritsilä Polar GP:n kaksoistrapin ykkönen
23.5.2014 klo 12:00

Orimattilan Seudun Urheiluampujien Sami Ritsilä voitti Hollolassa Hälvälän ampumaradalla perjantaina pidetyn kaksoistrapin Y-sarjan. Haulikkolajien EM-kilpailuihin valittu Ritsilä ampui peruskilpailussa tuloksen 124. Semifinaalissa ja finaalissa Ritsilä rikkoi 25 kiekkoa.

Toiseksi sijoittui Mika Myllylä Pohjois-Hämeen Ampujista, ja kolmannen sijan vei Orimattilan Seudun Urheiluampujien Juho-Pekka Maunula, joka oli suoritukseensa erittäin tyytyväinen.

Y20-sarjassa voiton vei Pieksämäen Seudun Ampujien Miki Ylönen tuloksella 104. Toiseksi sijoittui Orimattilan Seudun Urheiluampujien Niko Kopra.

Kilpailut ammuttiin hyvissä helteisissä olosuhteissa.

Ritsilä ja Simo Köylinen jatkavat valmistautumistaan kesäkuussa Unkarissa pidettäviin EM-kilpailuihin. Peruskilpailussa toiseksi sijoittunut Köylinen joutui luopumaan finaalipaikasta ampuma-aserikon vuoksi.

Polar GP 23.-25.5.
Hollola, Hälvälä

Tulokset pe 23.5.

Kaksoistrap 150 kiekkoa + finaali, Y-sarja: 1) Sami Ritsilä OSU 124+25+25, 2) Mika Myllylä P-HA 96+22+20, 3) Juho-Pekka Maunula OSU 100+20+25, 4) Ari Hyypiä K-SHa 96+19+24, 5) Simo Köylinen OSU 111, 6) Jaana Bäcklund OSU 95, 7) Jouni Hyypiä PiekSA 85, 8) Tauno Lappeteläinen HyMa 70.

Sarja Y20: 1) Miki Ylönen PiekSA 104, 2) Niko Kopra OSU 98.