Aaltonen voitti, Lampola ja Ripatti paransivat ennätyksiään Porpetossa
29.6.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalaisjuniorit saivat jälleen arvokasta kokemusta haulikkoammunnan kansainvälisessä nuorisokilpailussa Junior Cupissa Italian Porpetossa. Suomalaisista Niina Aaltonen voitti, Tomi Lampola ja Juhani Ripatti paransivat omia ennätyksiään.

Skeetissä Niina Aaltonen nappasi voiton. Hän ampui peruskilpailussa tuloksen 58 ja eteni lopulta kultaotteluun, jossa Maheshwari Chauhan jäi uusinnan jälkeen kakkoseksi. Poikien skeetissä Timi Vallioniemi oli 14:s (109) ja Janne Vallioniemi 20:s (94).

Lampola rikkoi trapissa 110 kiekkoa, mikä riitti 15:nteen sijaan. Hänen edellään oli suomalaisista Vili Kopra, joka oli yhden paremmalla tuloksella 13:s. Eemil Pirttisalo oli 18:s (108) ja Juhani Ripatti ennätyksellään 98 sijalla 28. Joukkuekilpailussa Suomi oli viides.

Tyttöjen trapissa Hanna Ojala oli 11:s tuloksella 52.