Siluettiammunnan SM-kilpailut onnistuivat Heinolassa
30.6.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Heinolassa kilpailtiin viikonloppuna siluettiammunnan SM-titteleistä. Radalla nähtiin viikonloppuna vaihtelevassa säässä kaiken kaikkiaan 120 suoritusta. Järjestelyt onnistuivat kaikkinensa hyvin.

Isolla vakiopistoolilla ykkössijat veivät luokittain Sami Mäkelä, Mikko Huitula (Int), Terho Sikanen (A) ja Jussi Sairas (B). Isolla revolverilla parhaita olivat Unto Järvinen, Esko Lempola (Int), Terho Sikanen (A) ja Jari Salmijärvi (B). Isopistoolilla seisten parhaita olivat Petri Savinainen, Juha-Matti Saari (Int), Jarkko Tuovinen (A) ja Antti Sikiö (B). Isolla vapaapistoolilla parhaiten osuivat Harri Lautiainen, Mikko Huitula (Int), Pekka Lintula (A) ja Veikko Huotari (B). Isopistoolin yhteistuloskilpailussa paras oli Pekka Liimatta.
 

 

Liitteet