Urheiluampuja 3/2014 on ilmestynyt – lue tästä sähköinen versio!
10.7.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheiluliiton Urheiluampuja-lehden vuoden kolmas numero on ilmestynyt.

Urheiluampujassa on muun muassa katsaus huippu-urheiluvuoteen, joka huipentuu Granadan MM-kilpailuihin syyskuussa, sekä nuorten ampumaurheilijoiden haastatteluja: Eetu Kallioinen, Katariina Laine, Karri Turunen ja Elli Räsänen.

Urheiluampuja on vieraillut Kisakallion urheiluopistossa ja Puolustusvoimien Urheilukoulussa. Lisäksi on Hollolan Hälvälässä kesäkuussa järjestettyyn Lapua Eurooppa cupiin 25/300m osallistuneiden urheilijoiden haastatteluja: Juha Rutonen, Teemu Lahti ja Petra Liljeberg.

Seuraesittelyssä ovat Pohjois-Hämeen Ampujien haulikkojaosto ja 110-vuotisjuhlavuottaan viettävä Esbo Skytteförening.

Linkki Urheiluampujaan 3/2014: http://www.multimagazine.fi/index.php?id=urheiluampuja-3-2014