Nissinen, Kärmeniemi ja SäSA tekivät uudet SE-tulokset Halikossa
28.7.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Salon Seudun Ampujat järjesti viikonloppuna sarjojen Y50–75, N50 ja liikuntavammaisten vastaavien sarjojen 50 metrin kiväärin SM-kilpailut radallaan Halikon Hevonpäässä.

Suomen ennätyksistä vastasivat 50 metrin kiväärin 60 ls makuukilpailussa Vesa Nissinen Y50- ja Ismo Kärmeniemi Y60-sarjassa sekä Säkylän Seudun Ampujat joukkuekilpailussa. Helsingin Varuskunnan Ampujia edustavan Nissisen tulos oli 613,8, Kärmeniemen 617,6 ja SäSAn 1821,3.
Muut viikonlopun mestarit olivat: Olli Silanto, Sergei Tretjakov, Minna Nygård, Sirkka-Liisa Collin, Erkki Pekkala, Seppo Levänperä, Risto Murisoja, Urpo Kilja, Sulo Nurmenniemi, Ilkka Ratamo, Kalle Leskinen, Kauko Kaartinen, Taisto Koskenlaakso ja Eila Väisänen. Haapajärven Ampumaseura ja Salon Seudun Ampujat voittivat Säkylän Seudun Ampujien ohella joukkuemestaruuden.

Tulokset kokonaisuudessaan kisajärjestäjien sivuilta