Katso SM-kisalähetys sunnuntaina!
8.8.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Trapin ja skeetin SM-kilpailujen erikoislähetys esitetään Yle TV2-kanavalla ensi sunnuntaina. Lähetys alkaa elokuun 10. päivänä kello 15.30.

Muista katsoa!

Trapin ja skeetin SM-kilpailut järjestettiin Hollolan Hälvälässä viime viikonloppuna. Siellä kilpailtiin Suomen mestaruuksista Y-, N- ja N20-sarjoissa. SM-kilpailut televisioitiin, ja ohjelma esitetään sunnuntaina kello 15.30-16.48.

Tv-kamerat olivat radalla paikalla SM-kisojen toisena päivänä eli sunnuntaina. Ohjelmassa nähdään miesten ja naisten kultamitaliottelut kokonaisuudessaan sekä lyhyet otteet pronssimitaliotteluista. Lisäksi ohjelmassa on urheilijahaastatteluja.

Selostajana toimii Christer Sarlin, ja Yle Urheilun asiantuntijana on Ampumaurheiluliiton puheenjohtaja Pia Nybäck. Tv-tuotanto on Ylen ja Valo Mediapalvelun yhteistyötä.