SM-Ikäkausi Skeetissä Hyvinkäällä ammuttiin Suomen ennätyksiä
10.8.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Hyvinkään Metsästysampujien loistavasti isännöimissä Skeetin ikäkausi Suomen mestaruuskilpailuissa 9.-10.8. ammuttiin kolme uutta Suomen ennätystä. Lisäksi Eetu Kallioinen, A-HA:sta sivusi omaa ennästystään.

HyMa:n kerrassaan hienosti järjestämiin Skeetin ikäkausi SM-kilpailuihin Hyvinkään ampumaurheilukeskuksessa Kaidanpäässä osallistui yli 120 ampujaa.

Kilpailuissa ammuttiin kaikkiaan kolme uutta Suomen ennätystä. Vesa Lamminmäki Tampereen Seudun Haulikkoampujista (TSHA) ampui Y50 sarjassa tuloksen 119. Y50 joukkueen uusiksi Suomen ennätyslukemiksi  332 ampui Pielaveden Ampuma- ja Metsästysseuran (PAMS) joukkue. Ennätysjoukkueessa ampuivat Kari Auvinen, Terho Miettinen ja Arto Röppänen.

Y20 joukkueen uusi Suomen ennätys on Ala-Hämeen Ampujien (A-HA) toimesta nyt 340. Joukkueessa ampuivat Janne Vallioniemi, Timi Vallioniemi ja Eetu Kallioinen. Eetu sivusi myös omaa entistä Suomen ennätystään 118.

Tulokset Skeetin Ikäkausi SM-kilpailuista 9.-10.8.2014 löydät tästä.