Sorvo ja Takanen kisamatkalla Tanskassa
11.8.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Lahden Ampumaseuraa edustavat skeet-ampujat Henri Sorvo ja Tommi Takanen kilpailivat viikonvaihteessa Tanskan Copenhagen GP:ssä. Takanen ampui peruskilpailussa tuloksen 117, joka riitti peruskilpailun toiseen sijaan. Semifinaalissa hän rikkoi 11 kiekkoa. Se oikeutti tuloksissa viidenteen sijaan.

– Olen tyytyväinen peruskilpailun suoritukseen, sillä olosuhteet olivat varsinkin lauantaina haastavat. Semifinaalissa oli liikaa puristusta, enkä saanut perustekemistä rullaamaan, vaan ammunta meni jäkittämiseksi, hän kertoi.

Sorvo sijoittui 14:nneksi tuloksellaan 110.

– Kierrosten tasaisuuteen olen tyytyväinen, mutta muutama kiekko olisi pitänyt saada enemmän alas haastavista olosuhteista huolimatta. Kaikenkaikkiaan oikein mukava reissu.

Takasen ja Sorvon mukaan kilpailut olivat hyvin järjestetyt ja matkajärjestelyt Tanskaan suhteellisen helpot. Lauantaipäivä ammuttiin sateisessa ja tuulisessa säässä, sunnuntaina oli aurinkoista ja tuulista.