Ilmoittaudu valmentajien täydennyskoulutukseen Kisakallioon
20.8.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan kehittämät valmentajille suunnatut taitovalmennuksen ja psyykkisen valmennuksen täydennyskoulutukset käynnistyvät syyskuussa Kisakallion urheiluopistolla.

Maksullisessa täydennyskoulutuksessa on vielä muutama paikka vapaana.

Koulutuksen päivämäärät:
Taitovalmennus: 1. jakso 8.9., 2. jakso 6.10., 3. jakso 3.11., 4. jakso 1.12.
Psyykkinen valmennus: 1. jakso 9.9., 2. jakso 7.10., 3. jakso 4.11., 4. jakso 2.12.

– Jyväskylän yliopiston ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa tehtävän yhteistyömme kautta pystymme tarjoamaan valmentajille suunnattuja liikuntatieteellisen tiedekunnan täydennyskoulutuksia myös Etelä-Suomessa, jolloin matkoihin käytetty aika ei muodostu esteeksi koulutuksiin osallistumiselle, liikuntatieteellisen tiedekunnan kehittämispäällikkö Aki Karjalainen kiteyttää.

Suunnittelija Mikko Pirttimäki Jyväskylän yliopistosta toteaa, että urheiluvalmentajille suunnattu täydennyskoulutus vastaa urheiluvalmennuksen parissa työtään tekevien elinikäisen oppimisen tarpeisiin.

– Urheiluvalmentajien työ opitaan työtä tekemisen sekä sitä tukevan koulutuksen avulla. Taitovalmennus ja psyykkinen valmennus ovat molemmat kokonaisuuksia, jotka ovat huippu-urheiluvalmentajien toimesta koettu ajankohtaisiksi ja hyödyllisiksi arjen toiminnassa.

Sähköinen hakulomake sekä koulutuksen sisällöt löytyvät www-sivuilta www.jyu.fi/viveca<http://www.jyu.fi/viveca> sekä www.kisakallio.fi<http://www.kisakallio.fi/>
http://www.kisakallio.fi/koulutus/psyykkinen_valmennus.html
http://www.kisakallio.fi/koulutus/taitovalmennus.html