Maria Mustakangas naisten skeetin voittoon Superfinaalissa
6.9.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Hollolassa Hälvälän ampumaradalla ammutaan viikonloppuna haulikon Superfinaali. Skeetissä ammuttiin lauantaina naisten sarja sekä yleisen sarjan kolme ensimmäistä sarjaa eli 75 kiekkoa.

Naisten sarjan voiton skeetissä vei Vihdin Ampumaseuran Maria Mustakangas, joka rikkoi peruskilpailussa 59 kiekkoa ja voitti finaaliottelussa Oulun Seudun Haulikkoampujien Marjut Heinosen kiekoin 11–10. Heinonen ampui peruskilpailun parhaimman tuloksen, 68 kiekkoa. Kolmannen sijan otti Hyvinkään Metsästysampujia edustava Katja Poutanen, joka ampui peruskilpailussa toiseksi tuloksella 66 kiekkoa ja rikkoi pronssiottelussa 14 kiekkoa.

Yleisessä sarjassa tilanne on kolmen ammutun sarjan jälkeen tasainen: Kotkan Ampumaseuran Miikka Peltonen, Lahden Ampumaseuran Tommi Takanen sekä Sibbo Skyttegillen Timo Laitinen ovat kaikki rikkoneet 73 kiekkoa. Vain kiekon päässä heistä ovat Sibbo Skyttegillen Oskari Kössi sekä Lounais-Hämeen Ampujien Tomi Aspholm. Yleisen sarjan kilpailu jatkuu sunnuntaina kahdella viimeisellä sarjalla eli 50 kiekolla ja finaalilla.

Kaikki tulokset liitteenä.