Mopsi Veromaalle Superfinaalin naisten trapin voitto
6.9.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Hollolassa Hälvälän ampumaradalla ammutaan viikonloppuna haulikon Superfinaali. Trapissa ammuttiin lauantaina naisten sarja sekä yleisen sarjan kolme ensimmäistä sarjaa eli 75 kiekkoa.

Naisten sarjan voiton trapissa vei Sibbo Skyttegillen Mopsi Veromaa, joka rikkoi peruskilpailussa 57 kiekkoa ja voitti finaaliottelussa Orimattilan Seudun Urheiluampujia edustavan nuoren Hanna Ojalan kiekoin 8–7. Kolmanneksi sijoittui Orimattilan Seudun Urheiluampujien Noora Antikainen, joka ampui peruskilpailun parhaan tuloksen 66 kiekkoa.

Yleisen sarjan kärjessä kolmen ammutun sarjan jälkeen on Sibbo Skyttegillen Veli-Matti Matikainen tuloksella 68. Vain kiekon päässä Matikaisesta ovat Pohjois-Hämeen Ampujien Mika Myllylä ja Ruotsalon Metsästysyhdistyksen Timo Nissilä. Yleisen sarjan kilpailu jatkuu sunnuntaina kahdella viimeisellä sarjalla eli 50 kiekolla ja finaalilla.

Kaikki tulokset liitteenä.