Krister Kärki skeetin voittoon Superfinaalissa
7.9.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Haulikon Superfinaali ammuttiin viikonloppuna Hollolassa Hälvälän ampumaradalla. Sunnuntaina saatiin päätökseen yleisen sarjan kilpailut. Skeetissä voiton vei Sibbo Skyttegillen Krister Kärki.

Skeetin yleisen sarjan kilpailu alkoi eilen lauantaina kolmella ensimmäisellä sarjalla eli 75 kiekolla ja tänään sunnuntaina ammuttiin viimeiset kaksi sarjaa eli 50 kiekkoa ja finaali. Lauantaina kilpailu oli tasainen, mutta sunnuntaina sijoitukset muuttuivat.

Peruskilpailussa parhaiten ampuivat Lounais-Hämeen Ampujien Tomi Aspholm ja Sibbo Skyttegillen Timo Laitinen, jotka rikkoivat 121 kiekkoa 125:stä.  Semifinaalin jälkeen molemmat päätyivät pronssiotteluun, jossa Aspholm oli Laitista parempi kiekoin 15–13.

Kultaotteluun pääsivät Sibbo Skyttegilleä edustavat Lauri Leskinen ja Krister Kärki. Leskinen rikkoi peruskilpailussa 119 ja Kärki 117 kiekkoa. Kultaottelussa voiton vei kuitenkin peruskilpailussa kuudenneksi sijoittunut Kärki kiekoin 15–13.

Kaikki tulokset liitteenä.