Mirka Kyyrönen ampui trapin yleisen sarjan voittoon Superfinaalissa
7.9.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Haulikon Superfinaali ammuttiin viikonloppuna Hollolassa Hälvälän ampumaradalla. Sunnuntaina saatiin päätökseen yleisen sarjan kilpailut. Trapissa voiton vei Sibbo Skyttegillen Mirka Kyyrönen.

Trapin yleisessä sarjassa ammuttiin eilen lauantaina kolme ensimmäistä sarjaa eli 75 kiekkoa. Tuolloin kilpailua johti Sibbo Skyttegillen Veli-Matti Matikainen tuloksella 68. Sunnuntain kultaottelussa Matikainen joutui kuitenkin taipumaan seurakaverilleen Mirka Kyyröselle kiekoin 12–10. Peruskilpailussa Matikainen rikkoi sunnuntaina ammuttujen kahden viimeisen sarjan jälkeen lopulta yhteensä 108 ja Kyyrönen 106 kiekkoa. Peruskilpailun parhaat tulokset, 110 kiekkoa, ampuivat Ruotsalon Metsästysyhdistyksen Timo Nissilä sekä Lahden Ampumaseuran Ari Jokinen, joka sijoittui lopulta kolmanneksi.

Kaikki tulokset liitteenä.