Nahkalinnassa vauhdikas action air -kilpailu
21.10.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Loimaan Nahkalinnassa ammuttiin sunnuntaina Nahkalinna Open eli action air -kilpailu avoimessa ja standard-luokassa. Kilpailu oli level 2 eli luokittelukelpoinen kisa, ja samalla se oli myös Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu.

Päivän aikana practicalistit tahkosivat läpi seitsemän stagea, joiden työstämisestä vastasi kolmikko Roy Juurijoki, Jani Lehtonen ja Jesse Nio. Halloween-teemalla koristellut staget vaihtelivat nopeista ja sähäköistä pitkiin ja vaativiin osuuksiin heilureineen ja hyrrineen.

Open-luokan voittaja ja samalla Lounais-Suomen aluemestari oli Roy Juurijoki. Toiseksi ampui Jani Lehtonen ja kolmas oli Eemeli Etelä. Standard-luokassa nopeinta ja tarkinta tahtia ampui Jaakko Viitala. Toiseksi sijoittui Jesse Nio, josta tuli samalla luokan Lounais-Suomen aluemestari. Kolmas oli Kimi Ahola.

Teksti: Mika Vuolle