Uusia lajeja Ellivuoressa
29.10.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Sastamalan Ellivuoressa ammuttiin viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa ilmaolympiapistoolin ranking-kilpailun lisäksi myös kilpaa ilmapistoolilla ja ilmakiväärillä. Ohjelmaan kuului myös ilmakiväärin 3×20 laukauksen asentokilpailu sekä ilmapistoolin- ja kiväärin tukisarjat. Viimeksi mainittuja lajeja varten käytössä on 19-paikkainen rata.

Ilmaolympiapistoolissa viikonlopun tarkimmat olivat Hämeenlinnan Ampumaseuran Marko Inovaara, joka lauantaina ampui peruskilpailussa 564 pistettä ja finaalissa 24 osumaa sekä sunnuntaina Rauman Seudun Urheiluampujia edustava Ari Huhtamäki, joka takoi tauluun kovan peruskilpailutuloksen 574 pistettä ja finaalissa 24 osumaa.

Ilmakiväärin asentokilpailussa Satakunnan Ampujien nuori Riku Koskela teki Y20-sarjassa erinomaisen tuloksen 591 pistettä.

Ilmaolympiapistoolin ranking-kilpailut ja ilmapistoolin sekä ilmakiväärin kilpailut järjestetään Ellivuoressa seuraavan kerran viikonloppuna 22.-23. marraskuuta.

Tarkempia tietoja: www.rapidairpistol.com

Teksti: Mika Vuolle