Kurki, Koskela, Pitkänen ja Palo EM-näyttökilpailun ykkösiä
10.11.2014 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Juho Kurki, Riku Koskela, Hanna Pitkänen ja Marianne Palo olivat isänpäivänä käydyn ilmakiväärin EM-näyttökilpailun ykkösiä. Kilpailu järjestettiin Lohjalla sijaitsevassa Kisakallion urheiluopistossa.

Kankaanpään Ampumaurheilijoita edustava Kurki tähtäsi Y-sarjan ilmakiväärissä 622,3 pistettä. Hän voitti toiseksi sijoittuneen Aleksi Jarvan (Poliisien Ampumaseura) 13,8 pisteellä. Satakunnan Ampujien Riku Koskelan voittotulos Y20-sarjassa oli 607,2 pistettä.

N-sarjan voitti Turun Seudun Ampujien Hanna Pitkänen tuloksellaan 414,8 pistettä, ja Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseuraa edustava Marianne Palo oli N20-sarjan ykkönen tähdättyään tuloksen 409,4.

Oheisessa liitteessä EM-näyttökilpailun kaikki tulokset.