Gymnaestrada etsii seuroja hoitamaan koulupäivystyksiä – hanki seuralle lisätuloja
21.1.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kansainvälinen voimistelutapahtuma Gymnaestrada etsii seuroja pääkaupunkiseudun koulupäivystyksien hoitamiseen. Ajankohta on 11.-19. heinäkuuta. Valvonnasta seura saa käypäsen rahakorvauksen.

Suurin osa osallistujista majoittuu tapahtumaviikon ajan pääkaupunkiseudun kouluilla. Jokaiselle koululle haetaan suomalaista yhdistystä, joka vastaa koulumajoitukseen liittyvistä tehtävistä. Lue lisää aiheesta täältä.

15. World Gymnaestrada järjestetään Helsingissä 12.-18. heinäkuuta.Tapahtumaan odotetaan 25 000 voimistelijaa eri puolilta maailmaa. Gymnaestrada tulee olemaan kansainväliseltä osallistujajoukoltaan suurin koskaan Suomessa järjestetty tapahtuma.

Tapahtuman järjestää Suomen Voimisteluliitto yhteistyössä Helsingin kaupungin sekä opetus-ja kulttuuriministeriön kanssa.