Uusi älypuhelinsovellus pidon kehittämiseen
30.4.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Vakaa pito on tärkein ammuntatekniikan osa-alue. Hold-trainer on uusi älypuhelinsovellus, joka on suunniteltu pitoharjoittelun apuvälineeksi.

Sovellus antaa pidon vakaudesta reaaliaikaisen äänipalautteen, jonka avulla pidon harjoittelu tehostuu. Harjoituksen jälkeen sovellus laskee myös pidon vakausarvon, jonka avulla pidon kehitystä on helppo seurata pidemmällä aikavälillä.

– Äänipalautteen lisäksi sovelluksen tarkoitus onkin tarjota motivointia pitkäveteisiksi koettujen pitoharjoitusten tekemiseen, kertoo Kihun tutkija Simo Ihalainen.

Sovelluksen käyttö vaatii vahvan magneetin, joita Suomessa on myynnissä muun muassa Clas Ohlsonilla. Hold-trainer on tällä hetkellä saatavilla Android-käyttöjärjestelmälle (julkaistaan lähiaikoina myös iOS-käyttöjärjestelmälle).                          

Lisätietoja:
www.facebook.com/holdtrainer