Vielä ehdit ilmoittautua tehoryhmän kesäleirille Karstulaan
5.5.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheiluliiton tehoryhmän yhteisleiri järjestetään tänä kesänä Karstulassa 7.-11. kesäkuuta kivääri- ja pistooliryhmille (majoittuminen alkaa 6.6. illasta). Leirille ovat tervetulleita kaikki tehoryhmän urheilijat sekä henkilökohtaiset valmentajat ja huoltajat.

Leirin avaus on sunnuntaina klo 10.00 Karstulan ampumaradalla ja leiri päättyy torstaina 11.6. iltapäivällä.

Majoitus on Karstulan Kansanopistolla (ks. http://www.keokarstula.fi/11), joka sijaitsee n. 3 km päässä Karstulan ampumaradalta (ks. http://karmasry.fi/ ).

Leirin uusi hinta on 295 euroa sisältäen valmennuksen, majoituksen 2-4hh ja ruokailut (5xaamupala, 4xlounas, 4xpäivällinen ratavuokran, taulumaksut ja patruunat). Valmentajien ja huoltajien leirin hinta on 240 euroa.

Mikäli tulet leirille lyhyemmäksi ajaksi, laskutusperusteena on urheilijalta 65 e/vrk ja ilman majoitusta ja ruokailuja 29 e/vrk (sis. ratavuokran, taulumaksut + patruunat). Valmentajan tai huoltajan kustannukset ovat 55 e/vrk (sis. majoituksen ja ruokailut).

Ilmoittautumiset torstaihin 7.5. mennessä Ampumaurheiluliiton netin kautta ilmoittautumislomakkeella.
 

Mahdolliset tiedustelut Pirjo Peltolalta, luotilajien tehoryhmävastaava.
puh: 0405915809 ja sähköposti pirjo.peltola@ampumaurheiluliitto.fi