Karri Turunen kahdeksas Liberation GP:n ilmapistoolissa
8.5.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Nurmeksen Ampumaseuran Karri Turunen sijoittui kahdeksanneksi miesten ilmapistoolissa, kun kansainvälinen Liberation GP -kilpailu alkoi Tshekin Pilsenissä torstaina.

Turunen tähtäsi peruskilpailussa 579 pistettä, joka oli neljänneksi paras tulos. Parhaan tuloksen teki Ukrainan Juri Popruzhni (581). Finaalissa Turunen sijoittui kahdeksanneksi (75,7). Kisan ykkönen oli Tshekin Pavel Svetlik (199,4).

Liberation GP järjestetään Pilsenissä 46. kerran. Ensimmäinen kilpailupäivä oli torstai. Kilpailu päättyy ensi sunnuntaina 10. toukokuuta. Mukana on 22 suomalaista ampumaurheilijaa.

Avauspäivän muita sijoituksia olivat muun muassa Teemu Lahden (Lahden Ampumaseura) kahdeksas sija vakiopistoolissa tuloksella 561 ja Kuusankosken Ampujien Toni Matilaisen 35. sija miesten 50m pienoiskiväärin makuun kisassa (620,8). Ritva Karri (Kokkolan Metsästys- ja Ampumaseura) oli naisten ilmapistoolissa 52:s tuloksellaan 370.

Liberation GP:n kaikki tulokset täällä.