Sami Heikkilälle kahdeksas sija Liberation GP:ssä
9.5.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kangasalan Kymppi 64 -seuraa edustava Sami Heikkilä oli kahdeksas liikkuvan maalin 10m normaalijuoksuissa, kun kansainvälinen Liberation GP -kilpailu jatkui Tshekin Pilsenissä perjantaina.

Heikkilän tulos oli 566 pistettä. Ruotsin Emil Martinsson tähtäsi peruskilpailun parhaat pisteet eli 580. Martinsson voitti lopulta myös koko kilpailun, kun hän oli kultamitaliottelussa Venäjän Maksim Stepanovia parempi pistein 6-4.

Heikkilän seuratoveri Jani Suoranta oli kymmenes (565) ja Satakunnan Ampujien Heikki Lähdekorpi 13:s (562). Kuopion Metsästys- ja Ampumaseuran Elli Räsänen oli naisten liikkuvan maalin kisassa viides tuloksellaan 355.

Naisten ilmakiväärissä Pauliina Frilander-Soinin (Pieksämäen Seudun Ampujat) tulos 409,4 oikeutti 53. sijaan. Miesten pienoiskiväärin asentokilpailussa Kuusankosken Ampujien Toni Matilainen oli 63:s tuloksellaan 1142.

Liberation GP järjestetään Pilsenissä 46. kerran. Kilpailu päättyy ensi sunnuntaina 10. toukokuuta. Mukana on 22 suomalaista ampumaurheilijaa.

Kilpailun kaikki tulokset löydät täältä.