Kansainvälistä väriä Salon perinteisessä XXXI Mustaruutikisassa
25.5.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Salossa pidettiin sunnuntaina 24.5.2015 perinteiset mustaruutikisat, jo 31. kerran. Lisäväriä kisoihin toi Venäjän mustaruutiampujien delegaatio, jonka edustajat myös osallistuivat kahteen pistoolilajiin.

Salossa pidettiin sunnuntaina 24.5.2015 perinteiset mustaruutikisat, jo 31. kerran. Lisäväriä kisoihin toi Venäjän mustaruutiampujien delegaatio, joka myös osallistui kahteen pistoolilajiin. Venäläiset palkitsivat kisoissa parhaan nallilukkoampujan Jiri Kuukasjärven (laji Kuchenreuter) perivenäläisellä vodkapullolla.

Kisat olivat perinteitä kunnioittaen hyvin järjestetty, ja venäläiset pääsivät näkemään suomalaista ampumaurheilua aktiivisimmillaan. Salon radalla oli samaan aikaan myös pienoiskiväärin EM-näyttökilpailut, naisten haulikon tutustumisammunnat parinkymmenen naisen voimin sekä myös paikallinen practical-jaos harjoituksissaan.