Miesten isopistoolissa tasaista – sisäkympit ratkaisivat voiton Saksan Pierre Michelille
13.6.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Pierre Michel, GER, tarkin miesten tasaväkisessä isopistoolin kilpailussa
Florian Fouget hopealle
Guido Muff pronssia

Miesten 25m isopistoolin Lapua Eurooppa Cupin osakilpailu oli tiukkaakin tiukempi, sillä kaikki mitalistit ampuivat saman tuloksen 583.

Voiton ratkaisi sisäkymppien määrä. Voiton vienyt Saksan Pierre Michel ampui 27 sisäkymppiä, kun hopealle ampunut Florian Fouguet Ranskasta sai 22 sisäkymppiosumaa ja Sveitsin Guido Muff vastataavasti 19.

– Tarkkuus osio oli hieman harmillinen. Ammuin toki paljon kymppejä mutta ne olivat ns. heikkoja kymppejä. No kymppejä kuitenkin. Sitten pikaosioissa minulle tuli aseeseen häiriö ja jouduin jopa ruuvimeisselin avulla kaivamaan hylsyä pois. Hermostuin pikkuisen, mutta sain itseni koottua kuitenkin nopeasti ja pääsin taas hommasta kiinni. Olen iloinen myös tuloksesta kaiken jälkeen, kertoili kilpailun voittanut saksalainen Pierre Michel.

Suomalaisista parhaiten ampui Teemu Lahti, joka sijoittui tuloksella 577 kuudenneksi.

– Tuli liikaa hyviä kaseja, tuumasi Lahti sarkastisesti kilpailun jälkeen.

25m pistoolin finaali ammutaan Bordeauxissa Ranskassa syksyllä ja paikat tästä kilpailusta sinne lunastivat Guido Muff SUI, Hansruedi Götti SUI, Roar Hembre NOR ja Jorma Jäntti. Mitalisteista Michel ja Fouguet olivat saavuttaneet jo finaalipaikan.