Compak Sportingin toinen kilpailupäivä takana Tallinnassa
26.6.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Haulikon Compak Sportingin maailmanmestaruuskilpailut ovat käynnissä Tallinassa. Suomesta kilpailussa on mukana 67 henkilön joukkue.

Kahden kilpailupäivän jälkeen Open-luokassa parhaina suomalaisina ovat tasapistein jaetulla kuudennella sijalla Tero Rantonen, Timo Kyntäjä ja Petri Palo. Heillä kaikilla on kasassa 97 rikottua kiekkoa sadasta mahdollisesta.  Kaikki suomalaiset ovat vielä mukana mitalitaistelussa. Kilpailun kärjessä ampuu puhtaalla sadan kiekon tuloksella Italian Veniero Spada. Joukkukilpailussa Suomi on tällä hetkellä sijalla 11.

Naisten sarjassa parhaana suomalaisena on kahden kilpailupäivän jälkeen Johanna Huotari. Hänen sijoituksensa on 16.

Tallinnan haulikkoradoilla kolea ja tuulinen keli on luonut haasteita kilpailijoille. Radat ovat myös keskimäärin selkeästi teknisempiä kuin Suomessa ja erikoiskiekkojen osuus on Viron MM-kilpailussa suuri.

Kilpailussa ammutaan vielä kaksi kilpailupäivää, eli maailmanmestaruuskilpailut ovat nyt puolivälissä. 

http://www.multipullsoft.it/Live/showMatch?matchs=NRAYT145.123.43&live=False#