Suomalaiset tarkkailuasemissa ennen Compak Sporting MM-kilpailun viimeistä kisapäivää
27.6.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tallinnassa Virossa järjestettävän Compak Sportingin maailmanmestaruuskilpailun kolmas kilpailupäivä on ammuttu. Suomalaisittain lauantai ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla.

Open-luokan parhaana suomalaisena jatkaa Tero Rantonen, joka on ennen huomenna ammuttavia kahta viimeistä rataa jaetulla seitsemännellä sijalla. Rantosen tulos 146 ei ole kuin kolme kiekkoa huonompi kuin kisaa johtavalla Iso-Britannian George Digweedillä, mutta sunnuntaina vuorossa ovat kuitenkin kilpailun helpoimmat radat, joten mitalitaisteluun takaisin pääseminen on todella vaikeaa.

– Tänään Tallinnassa oli aurinkoisempi päivä kuin eilen, mutta syöksyvät sivutornikiekot aiheuttivat päänvaivaa ampujille. Meidän ampujista Terolla kulkee hyvin, mutta sunnuntaina jäljellä on valitettavasti helppoja ratoja, kommentoi paikanpäällä kilpailuja seuraava Sporting-aktiivi Kai Hämäläinen.

Naisten sarjassa paras suomalainen ennen viimeistä päivää on Saija Hautaoja, sijoitus 13.

Sunnuntaina, viimeisenä kilpailupäivänä ammutaan kaksi rataa klo 09.00-16.00.

http://www.multipullsoft.it/Live/showMatch?matchs=NRAYT145.123.43&live=False#