Compak Sportingin MM-kilpailut päätökseen
28.6.2015 klo 12:00

Virossa Tallinnassa järjestetyt haulikon Compak Sportingin maailmanmestaruuskilpailut päättyivät tänään sunnuntaina. Suomi sai kisoista kotiintuomisiksi yhden mitalin.

Ainoa suomalaismitali kisoista tuli Junior-luokan joukkukilpailusta, jossa Suomi sijoittui hienosti kolmanneksi joukkueella Ville Korkea-Aho, Teemu Saari ja Riku Alkku. Suomi hävisi hopeamitalit vain neljän kiekon erolla Iso-Britanniaan. Kilpailun voitti lähes ylivoimaisesti Norja.

Open-luokassa paras suomalainen oli jaetulle yhdeksännelle sijalle ampunut Petri Palo. Hänen tuloksensa oli 194 kiekkoa. Tero Rantonen ampui tuloksen 193 ja sijoittui jaetulle 13:sta sijalle. Open-luokan kilpailun voitti Iso-Britannian George Digweed tuloksella 199, joka jäi vain yhden kiekon päähän maksimituloksesta.

Yhteensä Compak Sportingin maailmanmestaruuskilpailuihin osallistui 67 suomalaista ampumaurheilijaa.